Kako dobro pripremiti Erasmus+ KA2 projekt?

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ovo je bilo glavno pitanje za koje se odgovor tražio na aktivnosti transnacionalne suradnje „Step into strategic partnerships“ koja se održala u Bristolu, Ujedinjena Kraljevina, od 7. do 13. listopada 2019. godine, a na kojoj je sudjelovao i Mario Bajkuša iz Foruma za slobodu odgoja.

Erasmus+ KA2 natječaj prilika je da se provedu projekti u području obrazovanja i mladih kroz razvoj inovativnih praksi i pristupa kao i kroz dijeljenje dobrih praksi. Tijekom aktivnosti ove transnacionalne suradnje polaznici su imali priliku upoznati se sa svim aspektima ovog natječaja kao i s nekim posebnostima. Osobita pažnja poklonjena je različitim „finesama“ pripreme i provedbe projekta, a posebno su bile vrijedne naučene lekcije organizacija koje su već provodile ovakve projekte. Aktivnost je omogućila da se prođe cijeli ciklus od pripreme i razvoja projekta, preko prijave i popunjavanja prijavnog obrasca do najvažnijih aspekata provedbe projekta.

Aktivnost je bila i prilika da se radi na razvoju vlastite projektne ideje gdje su osobito pomogle radionice kritičkog mišljenja kao i komentari „kritičkih prijatelja“ polaznika koji pomažu u jasnijem oblikovanju i pripremi projekta.

Na kraju, ova aktivnost je bila iznimna prilika za dodatno umrežavanje s organizacijama iz cijele Europe što upotpunjava našu bazu kontakata za buduće projekte.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.