Search
Close this search box.

Kako dobro pripremiti Erasmus+ KA2 projekt?

Podijeli

Ovo je bilo glavno pitanje za koje se odgovor tražio na aktivnosti transnacionalne suradnje „Step into strategic partnerships“ koja se održala u Bristolu, Ujedinjena Kraljevina, od 7. do 13. listopada 2019. godine, a na kojoj je sudjelovao i Mario Bajkuša iz Foruma za slobodu odgoja.

Erasmus+ KA2 natječaj prilika je da se provedu projekti u području obrazovanja i mladih kroz razvoj inovativnih praksi i pristupa kao i kroz dijeljenje dobrih praksi. Tijekom aktivnosti ove transnacionalne suradnje polaznici su imali priliku upoznati se sa svim aspektima ovog natječaja kao i s nekim posebnostima. Osobita pažnja poklonjena je različitim „finesama“ pripreme i provedbe projekta, a posebno su bile vrijedne naučene lekcije organizacija koje su već provodile ovakve projekte. Aktivnost je omogućila da se prođe cijeli ciklus od pripreme i razvoja projekta, preko prijave i popunjavanja prijavnog obrasca do najvažnijih aspekata provedbe projekta.

Aktivnost je bila i prilika da se radi na razvoju vlastite projektne ideje gdje su osobito pomogle radionice kritičkog mišljenja kao i komentari „kritičkih prijatelja“ polaznika koji pomažu u jasnijem oblikovanju i pripremi projekta.

Na kraju, ova aktivnost je bila iznimna prilika za dodatno umrežavanje s organizacijama iz cijele Europe što upotpunjava našu bazu kontakata za buduće projekte.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.