Search
Close this search box.

Poziv na okrugli stol „Mladi mladima o važnosti aktivnog sudjelovanja u školi i lokalnoj zajednici“

Podijeli

Forum za slobodu odgoja poziva učenike u pratnji njihovih učitelja na okrugli stol „Mladi mladima o važnosti aktivnog sudjelovanja u školi i lokalnoj zajednici“ koji će se održati 30. listopada 2019. godine u X. gimnaziji „Ivan Supek“ u Zagrebu s početkom u 13 sati.

Na ovom će okruglom stolu učenici prezentirati svoje aktivnosti i ideje nastale u sklopu dvaju projekata financiranih od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku:
“I ja znam, i mene se pita: program osnaživanja učenika za aktivniju participaciju u školi i lokalnoj zajednici” i “Mala škola poduzetnosti – priprema za let u poduzetan svijet”, kojima je među ostalim zajedničko prepoznavanje važnosti poticanja mladih na preuzimanje aktivne uloge u svojim školama i lokalnim zajednicama kao pripreme za aktivno građanstvo i tržište rada.

Učenici iz Srednje škole Dugo Selo, Hotelijersko-turističke škole Zagreb, Tehničke škole Daruvar, Ekonomske i turističke škole Daruvar te Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar podijelit će s nama svoje iskustvo sudjelovanja u projektu, zašto su projekti ovakvog tipa važni za njihove škole, koje su aktivnosti ili ideje pokrenuli u svojim školama te će zajedno promisliti o svom aktivnom sudjelovanju u školi i lokalnoj zajednici i nakon završetka projekata.

I Vi želite čuti što su ovi mladi ljudi naučili i koje su promjene pokrenuli svojim aktivnim sudjelovanjem u školi i lokalnoj zajednici?

Svoje prijave za sudjelovanje šaljite nam do 28. listopada na e-adresu vkozic@fso.hr s naslovom „Okrugli stol Mladi mladima o važnosti aktivnog sudjelovanja u školi i lokalnoj zajednici“.

Molimo da nam u prijavi navedete broj učitelja i broj učenika koji dolazi iz Vaše škole, s obzirom na to da je broj mjesta ograničen.

Za ostala pitanja budite slobodni javiti se na prethodno navedenu e-adresu ili na broj telefona 01/4663-503.

Radujemo se Vašem dolasku!


Preuzmite: Poziv i raspored okruglog stola

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.