Katalog edukacija Foruma za slobodu odgoja

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum za slobodu odgoja će uskoro obilježiti 30 godina djelovanja u području odgoja i obrazovanja koje iskreno možemo opisati kao 30 godina rada, suradnje, druženja i učenja s odgojiteljima:cama, učiteljima:cama, nastavnicima:ama, profesorima:cama, stručnim suradnicima:ama, ravnateljima:cama iz gotovo svih škola u Hrvatskoj kao i sa stručnjacima:kinjama u području odgoja i obrazovanja i rada s djecom i mladima. Također, tu je i naš rad s mladim osobama na razvoju njihovih kompetencija za aktivno i kvalitetno sudjelovanje u demokratskom društvu, kompetencija koje na žalost nisu sustavno i kvalitetno pokrivene u našim školama.

Naša najveća radost jest raditi s onim odgojno-obrazovnim djelatnicima koji vole svoj poziv, osjećaju odgovornost prema djeci i mladima i žele napraviti promjenu u svojoj školi, zajednici, svijetu. Zbog toga smo iznimno posvećeni kvaliteti naših edukacija koje razvijamo i planiramo imajući na umu potrebe onih kojima su namijenjene, njihovu primjenjivost i aktualnost. S druge strane otvaramo i zagovaramo ona područja koja nisu zastupljena odgovarajući tako na aktualne potrebe odgojno-obrazovnih djelatnika, djece i mladih, ali i cjelokupnog društva.

Kako bismo i dalje bili prisutni među svima koji rade u odgoju i obrazovanju pripremili smo novo izdanje našeg Kataloga edukacija u kojem možete saznati sve bitne podatke o našim edukacijama.

Katalog edukacija možete preuzeti s ove poveznice.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.