Search
Close this search box.

Koliko su nam škole “sretne”? Seminar “Sretno dijete” održan u Ogulinu

Podijeli

Koliko su nam škole “sretne” i na koji način možemo osigurati psihološku dobrobit djece u školi?

Na ovo pitanje nastojimo odgovoriti stručnom suradnjom Foruma za slobodu odgoja, partnerskih škola i jedinica lokalne uprave, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja. Na seminaru u Ogulinu, 22. i 23. listopada 2020. sudjelovalo je 12 sudionika i sudionica iz osnovnih i srednjih škola Karlovačke županije.

Seminar su vodile Forumove trenerice Eli Pijaca Plavšić i Višnja Pavlović, uz poseban posjet zamjenice župana dr. sc. Hajsan Dolinar koja je pozdravila prisutne.

Seminar je održan u Hotelu Frankopan u Ogulinu poštujući sve epidemiološke mjere koje su do sada propisane, uz podršku lokalnog partnera Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana.

Unatoč održavanju seminara “pod maskama” i u ponešto smanjenoj grupi, sudionice i sudionici su prepoznali koliko je važno nastaviti se stručno usavršavati, potražiti nova znanja i motivaciju te primjenjivati naučeno kako bi pružili dodatnu podršku djeci u ovoj zahtjevnoj nastavnoj godini.

Projekt „Sretno dijete“ ima za cilj osnaživanje učitelj/ica i stručnih suradnika/suradnica u školama u pet hrvatskih županija, u području socio-emocionalnih vještina te mentalnog zdravlja djece i mladih.

Više o projektu: Sretno dijete.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.