Seminari Foruma do kraja 2020.

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

I tijekom proteklih mjeseci opterećenih COVID-19 pandemijom, kao i u predstojećem razdoblju, Forum nastavlja s organizacijom stručnih usavršavanja za odgojno-obrazovne stručnjake i sve koji rade s djecom i mladima.

Dio je sadržaja prilagođen on-line okruženju, no većina je seminara organizirana uživo, što su sudionici prepoznali kao poželjniji oblik edukacije kad je to moguće.

Kratka najava seminara do kraja 2020. godine:

  • Četiri seminara Aktivno učenje i kritičko mišljenje u visokoškolskoj nastavi u suradnji s Agronomskim i Veterinarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu
  • Osnovni seminar medijacije za partnerske škole projekta „Sretno dijete“ u Zagrebu (uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja)
  • Edukacija partnerskih škola na projektu „Pokreni promjenu!“ (Marija Bistrica, Zagreb) (uz podršku Europske unije)
  • Seminar „Sretno dijete“ u Novskoj (uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja)
  • Osnovni seminar medijacije za partnerske škole projekta „Mijenjajmo svijet medijacijom“ u Zagrebu (uz podršku Grada Zagreba)
  • Osnovni seminar medijacije u Splitu (uz podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i partnerstvo s udrugom MoSt)
  • Napredni program medijacije u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Zagreb (uz podršku Grada Zagreba).

Ove su seminarske grupe do kraja godine popunjene, a tijekom prosinca objavit ćemo datume seminara za prvu polovicu 2021. godine.

Opseg i održavanje seminara prilagodili smo preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te su sada naše edukacijske grupe manje, uz pravilno nošenje maski, upotrebu dezinfekcijskih sredstava, mjerenje temperature, održavanje razmaka i prozračivanje. Iznimno nas veseli što je odaziv na većinu edukacija velik i što nailazimo na interes i motivaciju sudionika koji prepoznaju koliko su im baš sada potrebni podrška, dijeljenje iskustava i nadahnuće.

Sve naše sudionike također molimo za razumijevanje ako dođe do promjena u organizaciji, kao i do potrebe za donošenjem novih pravila. Naše trenerice i treneri trude se provesti edukacije maksimalno kvalitetno, uz osiguravanje poštovanja mjera i preporuka te iznimnu podršku suorganizatora i partnera.

Hvala vam što nas podržavate i dolazite na naše edukacije!

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.