Search
Close this search box.

Mentorski susret medijatora u Forumu

Podijeli

Od 2009. program „Medijacija“ Foruma za slobodu odgoja ima za cilj unaprjeđenje kompetencija komunikacije, razumijevanje i rješavanja sukoba prema načelima međusobnog uvažavanja i poštovanja.  Ponosni smo što je do sada preko 2500 odgojno-obrazovnih djelatnika sudjelovalo u jednom ili više naših seminara i tako učilo kako uspješnije komunicirati i graditi bolje odnose. 

Program ima za cilj i pružanje podrške medijatorima (posebno u odgojno-obrazovnom okruženju) u provođenju samog postupka medijacije te implementacije programa medijacije kao prevencije međuvršnjačkog nasilja. Stoga unutar  programa djeluje i Medijacijski centar kao središnje mjesto za dodatnu edukaciju medijatora, superviziju, akreditiranje za Registar izmiritelja pri Ministarstvu pravosuđa te samo provođenje postupaka medijacije.

Ovim putem pozivamo sve koji su završili barem Osnovni seminar medijacije te žele razmijeniti iskustva ili imaju pitanja povezana s primjenom medijacije te dodatno uvježbavati i osvježiti svoje vještine vođenja postupka medijacije, na idući “Mentorski susret medijatora” 7. lipnja u Zagrebu (od 16.00 do 18.00) u Đorđićevoj 8.

Sudjelovanje je besplatno, ali su prijave obavezne na mbrkic@fso.hr imenom, prezimenom, mjestom gdje radite i godinom kad ste završili osnovni (i napredni) seminar. 

Mentorski susret može služiti i kao zamjena za nadoknadu propuštenog doedukacijskog susreta u sklopu Naprednog programa medijacija.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.