Search
Close this search box.

Nagrađeni radovi u sklopu natječaja „Oboji svijet“

Podijeli

Preko 1900 učenika/ca iz 19 županija iz Hrvatske, 206 škola i učeničkih domova i 272 mentora ove godine, s impresivnih 880 radova uključilo se u ovogodišnji natječaj „Oboji svijet!“.

Povodom Međunarodnog dana tolerancije i s ciljem podizanja svijesti, razvoja tolerancije, nenasilja te aktualnih problema današnje generacije mladih, kao i njihovih vizija budućnosti, Forum za slobodu odgoja organizirao je sedmu godinu zaredom natječaj „Oboji svijet šarenim bojama tolerancije“. 

Napraviti izbor nagrađenih radova nije bio lak zadatak, s obzirom na promišljanja učenika o aktualnim temama važnim za današnje društvo. U 880 radova, učenici su progovorili o toleranciji, jednakosti, nenasilju, važnosti uvažavanja i razumijevanja. Ovim putem želimo zahvaliti svim učenicima, mentorima i školama koje su naš ured napravili šarenim i obojanim predivnim radovima i porukama.

Osim toga, veselimo se što ćemo i ove godine s vama obilježiti Međunarodni dan tolerancije 16. studenoga 2016. godine te ćemo kao i proteklih godina uz smijeh, druženje i zabavu govoriti o važnosti tolerancije, nenasilne komunikacije i dijaloga među ljudima. Dodjela nagrada će se održati u Muzeju za umjetnost i obrt, Trg Maršala Tita 10 s početkom u 14.00 sati. Kako bismo vam osigurali mjesto, kao i zbog ograničenih kapaciteta, molimo vas da se prijavite na adresu e-pošte fgospodnetic@fso.hr.

Popis nagrađenih radova možete pronaći u dokumentu na ovoj poveznici.

I ne zaboravite – i dalje bojimo svijet bojama tolerancije!

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.