“Napredna” medijacija za djelatnike škola Zagrebačke županije

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kroz Napredni program medijacije odgojno-obrazovni djelatnici razvijaju kompetencije prepoznavanja i rješavanja sukoba u školama, od jednostavnijih do onih vrlo složenih.  Također se osnažuju za implementaciju sadržaja iz medijacije u školski kurikulum te pokretanje različitih aktivnosti u školi koje doprinose stvaranju ozračja suradnje, podrške i inicijative.

Dana 22. i 23. rujna 2016. započela je obuka koja će trajati tijekom šest mjeseci za 20 djelatnika osnovnih i srednjih škola kojih je osnivač Zagrebačka županija. Radi se o školama u Mariji Gorici, Bregani, Svetoj Nedjelji, Gradecu, Dubravi, Donjoj Pušći, Pokupskom, Jakovlju, Krašiću, Jastrebarskom, Dugom Selu.

Obuku je financijski podržao Odjel za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Zagrebačke županije, koji svake godine ulaže u dodatno stručno usavršavanje učitelja. Obuku provode Forumove trenerice Eli Pijaca Plavšić i Ana Munivrana, a priključit će im se i vanjske suradnice, školske medijatorice.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.