Napredni seminar medijacije održan u Splitu – partnerstvo s udrugom MoSt

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Krajem svibnja posjetili smo Split te u partnerstvu s udrugom MoSt održali Napredni seminar medijacije 26. i 27. 5. za 12 sudionika:ca iz osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova. Seminar kao dio Naprednog programa medijacije organiziran je u sklopu projekta udruge MoSt “Medijacija nije meditacija 3” koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja u sklopu izvaninstitucionalnog obrazovanja. 

Sudionice su pohvalile seminar, a posebno su istaknule važnost naučenih vještina rješavanja i bavljenja sukobima na nenasilan način koje će im omogućiti kvalitetniji rad s učenicima na razvijanju socio-emocionalnih vještina, posebno komunikacije. 

Izdvajamo i neke od njihovih komentara iz anonimnih evaluacija:

HvalaVrlo korisno za moj rad! Odlično iskustvo!

Odlično i zanimljivo organizirano!

Dođite nam u školu.

Još više prilike za vježbanje. Hvala od srca voditeljicama.

Upravo će dodatnu priliku za vježbu sudionice imati u nastavku programa kroz dodatne edukacijske susrete namijenjene vježbi i dijeljenju iskustava u primjeni medijacije u rješavanju sukoba u svojim sredinama sve do kraja polugodišta iduće školske godine.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.