Search
Close this search box.

Natječaj „Uzmi olovku, kameru, kist… za okoliš čist“

Podijeli

Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR) i Forum za slobodu odgoja (FSO) raspisuju  natječaj „Uzmi olovku, kameru, kist… za okoliš čist“ s ciljem promicanja volontiranja za održivu lokalnu zajednicu te poticanja djece i mladih na promišljanje pojmova klime, okoliša i održivog razvoja za budućnost. Natječaj se organizira u okviru projekta “Moj okoliš, moja budućnost!” koji je financiran sredstvima osiguranim iz Europskog socijalnog fonda.

Natječajem se želi potaknuti djecu i mlade da promisle, istraže i izraze svoje stavove, vjerovanja, probleme, rezultate istraživanja o čuvanju okoliša, smanjenju klimatskih promjena i održivom razvoju, ali i način na koji način oni kao učenici mogu doprinijeti očuvanju okoliša.

Natječaj je otvoren od 5. studenog 2018. godine do 31. siječnja 2019. godine.

Na natječaj se mogu prijaviti svi učenici osnovnih i srednjih škola na području Krapinsko-zagorske županije.

Na natječaj se najprije morate prijaviti on-line  stoga vas molimo da pažljivo pročitate pažljivo pročitate pravila natječaja kako bi svi rado na vrijeme bili poslani na ispravnu adresu. Nakon što podnesete elektronički prijavu, na adresu elektroničke pošte koja je navedena u prijavi bit će proslijeđen e-mail u kojem će se nalaziti redni broj prijave te informacije o prijavi. Važno je zapamtiti da radovi koji neće imati priloženu ispisanu prijavu, neće biti evaluirani.

Navedene je podatke potrebno ispisati i priložiti radu koji se šalje poštom na adresu:

Društvo za oblikovanje održivog razvoja,
za natječaj „Volontiranje za klimu, okoliš i održivi razvoj“
Lička 33
10000 Zagreb

Više informacija o prijavi te druge novosti o natječaju potražite u Pravilima Natječaja ili na mrežnoj stranici projekta http://www.moj-okolis.net

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.