Otvorene prijave za završnu međunarodnu konferenciju projekta „Pokreni promjenu“!

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum objavljuje poziv za sudjelovanje na završnoj konferenciji projekta „Pokreni promjenu  – prihvaćanje razlika kroz interkulturalno obrazovanje i volontiranje“ koja će se održati 23. studenog 2018. u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, Zagreb.

Konferencija će okupiti niz stručnjaka u radu s djecom i mladima iz Italije, Slovenije, Velike Britanije i Hrvatske koji će predstaviti rezultate projekta, ali i održati niz izvrsnih izlaganja i radionica na temu prihvaćanja različitosti, socijalne pravde i aktivnog građanstva.

Detaljnije o programu konferencije i načinu prijave možete pronaći na mrežnoj stranici konferencije „Pokreni promjenu!“.

Važna napomena: konferencija će biti održana na engleskom jeziku.

**

Projekt „Pokreni promjenu!“ je sufinanciran od strane Izvršne agencije Europske unije za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu (EACEA) u sklopu programa Erasmus+.

**

Slika “Oboji svijet!” Autor: Matteo Sabiljo, učenik Osnovne škole Ivana Batelića, Raša. Mentorica: Sonja Škalamera Novak

 
Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.