Search
Close this search box.

Otvorene prijave za završnu međunarodnu konferenciju projekta „Pokreni promjenu“!

Podijeli

Forum objavljuje poziv za sudjelovanje na završnoj konferenciji projekta „Pokreni promjenu  – prihvaćanje razlika kroz interkulturalno obrazovanje i volontiranje“ koja će se održati 23. studenog 2018. u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, Zagreb.

Konferencija će okupiti niz stručnjaka u radu s djecom i mladima iz Italije, Slovenije, Velike Britanije i Hrvatske koji će predstaviti rezultate projekta, ali i održati niz izvrsnih izlaganja i radionica na temu prihvaćanja različitosti, socijalne pravde i aktivnog građanstva.

Detaljnije o programu konferencije i načinu prijave možete pronaći na mrežnoj stranici konferencije „Pokreni promjenu!“.

Važna napomena: konferencija će biti održana na engleskom jeziku.

**

Projekt „Pokreni promjenu!“ je sufinanciran od strane Izvršne agencije Europske unije za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu (EACEA) u sklopu programa Erasmus+.

**

Slika “Oboji svijet!” Autor: Matteo Sabiljo, učenik Osnovne škole Ivana Batelića, Raša. Mentorica: Sonja Škalamera Novak

 
Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.