Search
Close this search box.

Natječaj za srednjoškolske stipendije u Ujedinjenoj Kraljevini

Podijeli

Natječaj je produljen. Prijave za stipendije primaju se do 15.12.2021.

Forum za slobodu odgoja u suradnji s organizacijom „Headmasters’ and Headmistresses’ Conference“ iz Ujedinjene Kraljevine objavljuje natječaj za srednjoškolske stipendije za školsku godinu 2022./2023. Učenicama i učenicima koji/e osvoje stipendiju pružit će se prilika pohađati škole iz HMC mreže koje se nalaze po cijeloj Ujedinjenoj Kraljevini.

Cilj je ovoga programa omogućiti hrvatskim učenicima obrazovanje u prestižnim srednjim školama Ujedinjenoj Kraljevstva, upoznavanje s drugim kulturama, učenje jezika, dožive drugačije školovanje koje se razlike od onog u Hrvatskoj te otvaranje širokog spektra mogućnosti za daljnje obrazovanje. Ali da i steknu vrijedno životno iskustvo.

Natječaj je otvoren od ponedjeljka 4. listopada 2021., a prijave se primaju do 30. studenoga 2021. godine. Učenici i roditelji sve informacije mogu pronaći u Programskoj knjižici.

Na natječaj se mogu prijaviti učenice i učenici koji u aktualnoj školskoj godini pohađaju drugi razred srednje škole, te ispunjavaju ostale uvjete popisane i opisane u Programskoj knjižici.

Molimo roditelje, te učenike i učenice da detaljno pročitaju Programsku knjižicu s obzirom na trenutnu situaciju koja je zatekla cijeli svijet zbog epidemije COVID-19.

U Programskoj knjižici nalaze se svi potrebni obrasci za prijavu.

Na kraju, roditeljima i učenicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.