Search
Close this search box.

Poziv na virtualno savjetovanje – sustav osiguranja kvalitete neformalnog obrazovanja

Podijeli

Nastavljamo sa sektorskim savjetovanjem o razvoju i provedbi sustava osiguranja kvalitete programa neformalnog obrazovanja „SKOCKANO“ koji će pokriti sve bitnije aspekte razvoja, planiranja, provedbe i evaluacije programa neformalnog obrazovanja koje provode organizacije civilnog društva.

Neformalno obrazovanje najčešća je djelatnost organizacija civilnog društva, a organizacije civilnog društva mogu se smatrati nositeljicama neformalnog obrazovanja. O tome nam govore i podaci gdje oko 10% udruga u Hrvatskoj navodi obrazovanje kao svoje prioritetno područje djelovanja ali s druge strane, 72,5% udruga navodi edukacije kao najčešći tip djelatnosti koje provode.

Projekt ima za cilj odgovoriti na niz problema i potreba vezanih za provedbu programa neformalnog obrazovanja u organizacijama civilnog društva, poput nedostatka prepoznatljivosti i kvalitete programa kako unutar šire zajednice, tako i među
zainteresiranim akterima. Pozivamo organizacije civilnog društva na ONLINE savjetovanje 19. listopada u 11.00.
Za sudjelovanje u savjetovanju potrebna je registracija preko ZOOM platforme putem ove poveznice.

Više o ciljevima, standardima i kriterijima sustava osiguranja kvalitete o kojem ćemo razgovarati na savjetovanju, možete pogledati putem ove poveznice, pa vas pozivamo da prije savjetovanja pristupite poveznici te ukoliko želite, podijelite svoja razmišljanja putem komentara.

Iskoristite ovu priliku i podijelite s nama Vaše mišljenje kako bi završni izgled sustava bio što je moguće kvalitetniji i na korist svima koji provode neformalne obrazovne programe/aktivnosti neformalnog obrazovanja!

Više o projektu možete pročitati ovdje.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.