Natječaj za stipendije u šk. god. 2016./17.

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum za slobodu odgoja i The Headmasters’ and Headmistresses’ Conference raspisuju Natječaj za izbor stipendista u školskoj godini 2016./17. Riječ je od 20. generaciji stipendista koji će treći razred srednje škole provesti u prestižnim britanskim srednjim školama.

“U 20. godina provedbe ovog programa vidimo prekrasne rezultate jer program doslovno mijenja život mladih ljudi” rekao je Mario Bajkuša, direktor razvoja i programa, te nastavio: “Program pruža jedinstvenu priliku da se iskusi školovanje u britanskim prestižnim školama, ali pruža i obilje mogućnosti akademskog i osobnog naprednovanja. Forum za slobodu odgoja svjedoči stvarno prekrasnim plodovima ovog programa. Svjedočimo mladima koji pohađaju sveučilišta diljem svijeta, rade u prestižnim svjetskim tvrtkama ili nalaze na odgovornim mjestima u Europskoj uniji ili Hrvatskoj. Ovaj program stvarno pruža jedinstvenu priliku da mlada osoba ostvari svoje obrazovne ciljeve.”

Novi natječaj je, kao i prijašnjih godina, otvoren za odlične i vrlo dobre učenike drugih razreda srednjih škola koji dostave prijavu do 30. studenog 2015. godine.

Materijali za preuzimanje:

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.