Search
Close this search box.

Nova Forumova konferencija „Forum za škole – učiti za promjene, učiti za budućnost“

Podijeli

Veseli nas organizacija i održavanje nove Forumove konferencije pod nazivom „Forum za škole – učiti za promjene, učiti za budućnost“, koja će se održati 5. i 6. srpnja u Zagrebu. Konferenciju organiziramo u sklopu projekta „Pokreni promjenu!” te povodom 30 godina Forumovog rada u području obrazovanja, a s ciljem razgovora i dijeljenja različitih praksi, alata i preporuka sa suradnicima i sudionicima naših projekata.

Kroz konferenciju ćemo naglasiti važnost rada na temama poput mentalnog zdravlja i glasa učenika, ali i raznovrsnih tema iz građanskog odgoja i obrazovanja poput financijske pismenosti, održivog razvoja, rodne ravnopravnosti te kreativnih metoda poučavanja u području građanskog odgoja i obrazovanja.

Konferenciju oba dana otvaramo sa zanimljivim panelima na kojima razgovaramo sa suradnicima i suradnicama s kojima aktivno surađujemo na navedenim temama. Raznovrsnost cijelog programa možete pogledati ovdje.

Konferencija je primarno namijenjena učiteljicama, nastavnicima, stručnim suradnicama i ravnateljima koji aktivno provode i surađuju na nekim od Forumovih projekata i programa i većina je mjesta za sad popunjena. No, ako ste iznimno zainteresirani za sudjelovanje i/ili imate želju da dobijete nastavne resurse koje se spominju u programu, možete se javiti našoj Višnji Pavlović na vpavlovic@fso.hr.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.