Objavljen Natječaj za HMC srednjoškolske stipendije u Velikoj Britaniji

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum za slobodu odgoja (FSO) iz Zagreba i The Headmasters’ and Headmistresses’ Conference (HMC) iz Velika Britanije objavljuju Natječaj za izbor stipendista koji će u školskoj godini 2019./2020. pohađati prestižne srednje škole u Velikoj Britaniji. Ovim Natječajem nastavlja se suradnja FSO-a i HMC-a započet školske godine 1992./1993. te će ovo biti 23. generacija učenica i učenika koji će dio svog srednjoškolskog obrazovanja provesti u Velikoj Britaniji.

Stipendije HMC-a su idealna prilika za sve učenice i učenike koji žele provesti godinu dana u međunarodnom okruženju, te razvijati svoje kompetencije zahvaljujući individualnom pristupu i drugačijem konceptu rada u školama HMC mreže.

Forum za slobodu odgoja, kao administrator HMC stipendija za Hrvatsku, raspisao je 1. listopada 2018. godine Natječaj za 23. generaciju stipendistica i stipendista koji je otvoren do 20. studenog 2018. godine.

Na Natječaj se mogu prijaviti učenice i učenici koji u ovoj školskoj godini pohađaju drugi razred srednje škole, te su izvrsni ili vrlo dobri učenici.

Dokumenti za preuzimanje:


11.10.2018. – Dodatno objašnjenje. Vezano za upite kandidata o svjedodžbama objavljujemo sljedeće objašnjenje:

  • Svjedodžbe nije potrebno prevoditi kod sudskog tumača niti je kopije potrebno ovjerovljavati kod javnog bilježnika.
  • Ocjene se upisuju u prijavni obrazac na odgovarajuće mjesto, točnije na stranici 6.
  • Uz samu prijavu dovoljno je dostaviti fotokopirane svjedodžbe.

 

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.