Search
Close this search box.

„Obojimo svijet” zajedno desetu godinu zaredom!

Podijeli

Drage učenice i dragi učenici,

pozivamo vas da se i ove godine uključite u najkreativniji, najšareniji i najpozitivniji natječaj „Oboji svijet!”.

Proteklih ste nas godina razveselili, dirnuli, potaknuli na razmišljanje i s nama podijelili svoje ideje, brige, izazove i rješenja koji nas neprestano iznova inspiriraju. S više od 4200 kreativnih radova vas više od 10 300 poslalo je važnu poruku o važnosti prihvaćanja i poštivanja različitosti u svojim svakodnevicama, školi, lokalnoj zajednici, svijetu… Naše proslave Međunarodnog dana tolerancije 16. studenog proteklih ste 9 godina svojim radovima i porukama učinili ljepšim, veselijim, svečanijim i na tome vam od srca zahvaljujemo.

Ova je školska godina za sve nas posebno izazovna, no vjerujemo da ćete u tome pronaći dodatnu inspiraciju da vaša poruka odjekne još glasnije i dalje. Zanima nas što je za vas različitost, kako je vi doživljavate, na koji način vi prihvaćate jedni druge te zašto nam je međusobno prihvaćanje sada još važnije i potrebnije…

I ovogodišnji 10. „Oboji svijet!” natječaj s punim povjerenjem prepuštamo u vaše ruke – vi ćete ga organizirati u svojim školama, a s nama podijeliti najbolje radove i poruke koje s nestrpljenjem iščekujemo. Proučite pravila natječaja i javite nam se s pitanjima.

Kamere, kistove, olovke, bojice, računala… u ruke i obojimo svijet šarenim bojama tolerancije desetu godinu zaredom!


DOKUMENTI:

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.