Search
Close this search box.

“Odnosi s javnošću” u sklopu Proljetne škole poduzetnosti

Podijeli

Nakon održanog petodnevnog treninga „Proljetna škola poduzetnosti“ na kojem je osam mladih nezaposlenih s područja Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije osnaženo u području poduzetnosti, samozapošljavanja, tržište rada te razvijanja vlastitih ideja te aktivizma u svibnju/lipnju 2016. godine, naučena znanja su prenosili drugim mladima iz svoje lokalne zajednice.

Radionice i predavanja su održavane od srpnja do listopada 2016. godine. U tom razdoblju je detektirana potreba sudionika u dodatnom osnaživanju u području prezentacijskih vještina te je održana ekstenzija postojećeg treninga „Odnosi s javnošću u obrazovanju“ u Krapinskim toplicama.

Trening je trajao od 21. do 23. listopada u kojem su sudionici dodatno osnaženi te su imali prilike izmijeniti svoja stečena iskustva sudjelovanjem u projektnim aktivnostima te se dodatno povezati i umrežiti sa ostatkom grupe.

Oba dijela treninga su ocijenjena visokim ocjenama kroz evaluacijske upitnike (na skali od 1 do 5) – 4,86.

Projekt se provodi uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.