Search
Close this search box.

Održan prvi partnerski sastanak na projektu “Pokreni promjenu: prihvaćanje raličitosti kroz interkulturalno obrazovanje i volontiranje”

Podijeli

Prvi partnerski sastanak projekta “Pokreni promjenu: prihvaćanje različitosti kroz interkulturalno obrazovanje i volontiranje” uspješno je održan u Zagrebu 28. veljače i 1. ožujka 2017. godine s partnerima iz Italije, Velike Britanije i Slovenije.

Ciljevi sastanka su bili razmjena informacija o projektnom i financijskom upravljanju, opis dobrih praksi koje će biti implementirane u školama, kao i teorijska podloga tih dobrih praksi i cijelog projekta. Sudionici su također raspravljali o kvaliteti partnerskih odnosa kako bi se odredio najbolji mogući način koordiniranja projektnih aktivnosti među partnerima za vrijeme trajanja projekta.

Partneri iz Slovenije, Velike Britanije i Italije trenutno rade na organizaciji istraživanja “Da sam ja netko” s ciljem identificiranja mišljenja i pogleda mladih ljudi o različitostima u njihovim životima i društvu u kojem žive. Također, trenerski stručnjaci iz sve četiri partnerske organizacije će se uskoro ponovo sastati u Zagrebu kako bi prilagodili edukacijski program “Pokreni promjenu”, te razmijenili dobre prakse podučavanja u području izgradnje mira, interkulturalnog obrazovanja i aktivnog građanstva.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.