Search
Close this search box.
sastanak svibanj 2022

Održan sastanak timova projekta “Pokreni promjenu”

Podijeli

Krajem školske godine, ulazimo i u posljednju fazu našeg trogodišnjeg međunarodnog projekta “Pokreni promjenu” u kojem radimo s pet škola u Hrvatskoj. Predstavnice OŠ Ivana Meštrovića iz Zagreba, Srednje škole Dugo Selo, Škole za medicinske sestre Vrapče te Upravne škole Zagreb sudjelovale su na sastanku uživo, dok nam se Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar pridružila virtualno.

Bila je ovo prilika da provjerimo kako projekt živi u školama, koje se novosti događaju u području poticanja sudjelovanja učenika i njihovih inicijativa i projekata te zajedno planiramo posljednju fazu projekta. U toj završnoj fazi, prikupit ćemo sve dobre priče koje su se dogodile za vrijeme trajanja projekta u kojem su škole intenzivno radile te će biti objavljene u najnovijoj publikaciji “Knjiga dobrih ideja” zajedno s projektima škola iz Sjeverne Makedonije i Portugala.

Osim u publikaciji, o ovim projektima i svim drugim aktivnostima koje smo provodili u tri zemlje moći ćete čuti na međunarodnoj konferenciji koja će se održati u studenom 2022. u Zagrebu. Napominjemo da publikacije „Glas djece – priručnik za odrasle“ na hrvatskom, engleskom, portugalskom i makedonskom jeziku, kao i „Zbirka radionica Pokreni promjenu“ možete naći na našim mrežnim stranicama ili na stranici projekta www.startthechange.net.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.