Okrugli stol „Unaprijeđenje obrazovanja učenika migrantskog porijekla“

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum za slobodu odgoja je dio SIRIUS mreže koja se bavi obrazovnim javnim politikama s fokusom na unaprijeđenje obrazovanja učenika migrantskog porijekla. Mreža je nastala 2012 godine i od tada okuplja preko 30 organizacija kojima su u fokusu javne politike, obrazovanje, rad s odgojno-obrazovnim djelatnicima te rad s osobama migrantskog porijekla.

SIRIUS 2.0 je projekt kojim se žele unaprijediti javne obrazovne politike prema osobama migrantskog porijekla, u njemu sudjeluje 27 organizacija iz 18 zemalja. Nositelj projekta je Migration Policy Group iz Bruxellesa, a okrugli stol je aktivnost koja se provodi u svakoj zemlji. Na okruglom stolu će se susreti dionici koji rade u obrazovanju, a raspravljat će o obrazovnim javnim politikama važnim za integraciju osoba migrantskog porijekla, organizaciji i provedbi pripremne i dopunske nastave za učenike migrantskog porijekla, te stručnom usavršavanju odgojno obrazovnih djelatnika u radu s osobama migrantskog porijekla.

Okrugli stol će se održati 5.6.2018. s početkom u 10:00 sati u Europskom domu, Jurišićeva 1/1.

Više detalja o okruglom stolu možete pronaći u pozivu na Okrugli stol..

Prijavni obrazac se nalazi na ovoj poveznici

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.