Search
Close this search box.

Okrugli stol „Unaprijeđenje obrazovanja učenika migrantskog porijekla“

Podijeli

Forum za slobodu odgoja je dio SIRIUS mreže koja se bavi obrazovnim javnim politikama s fokusom na unaprijeđenje obrazovanja učenika migrantskog porijekla. Mreža je nastala 2012 godine i od tada okuplja preko 30 organizacija kojima su u fokusu javne politike, obrazovanje, rad s odgojno-obrazovnim djelatnicima te rad s osobama migrantskog porijekla.

SIRIUS 2.0 je projekt kojim se žele unaprijediti javne obrazovne politike prema osobama migrantskog porijekla, u njemu sudjeluje 27 organizacija iz 18 zemalja. Nositelj projekta je Migration Policy Group iz Bruxellesa, a okrugli stol je aktivnost koja se provodi u svakoj zemlji. Na okruglom stolu će se susreti dionici koji rade u obrazovanju, a raspravljat će o obrazovnim javnim politikama važnim za integraciju osoba migrantskog porijekla, organizaciji i provedbi pripremne i dopunske nastave za učenike migrantskog porijekla, te stručnom usavršavanju odgojno obrazovnih djelatnika u radu s osobama migrantskog porijekla.

Okrugli stol će se održati 5.6.2018. s početkom u 10:00 sati u Europskom domu, Jurišićeva 1/1.

Više detalja o okruglom stolu možete pronaći u pozivu na Okrugli stol..

Prijavni obrazac se nalazi na ovoj poveznici

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.