Search
Close this search box.

[ODRŽANO] Otvaramo pozive za prijavu na edukaciju „Aktivno učenje i kritičko mišljenje u visokoškolskoj nastavi“

Podijeli

Ovaj seminar bi svakako trebao postati dio obaveznog stručnog usavršavanja visokoškolskih nastavnika, a razlog je što mi nismo svjesni kako održavamo nastavu i koje greške radimo, također nismo upoznati s metodama kojima možemo poboljšati nastavu.”

Pozivamo nastavnike i nastavnice svih visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj da se prijave na edukaciju „Aktivno učenje i kritičko mišljenje u visokoškolskoj nastavi“. Kroz 80 sati edukacije nastavnici će naučiti primjenjivati više od 80 različitih metoda i tehnika poučavanja, naučit će kako poticati razvoj novih vještina za otvorenu i odgovornu interakciju u predavaonici, obogatiti postojeći kurikulum te osmisliti inovativan nastavni proces. Osim samog stručnog usavršavanja program obuhvaća i praćenje napretka, kolegijalno opažanje nastave i individualnu povratnu informaciju od strane voditeljica seminara.Posebnu kvalitetu predstavlja izravna primjenjivost i fleksibilnost u primjeni u različitim akademskim disciplinama.

Edukacija će se održati u Zagrebu. Prva radionica će se održati 12. i 13. studenog 2021., druga radionica 21. i 22. siječnja 2022., treća radionica je 25. i 26. ožujka 2022., a četvrta radionica će biti 6. i 7. svibnja 2022.

U sklopu seminara sudionici dobivaju 4 priručnika koji teorijski i praktično prate sam sadržaj seminara.

Nakon završenih 8 radionica sudionici dobivaju potvrdu o stručnom usavršavanju (80 sati).

Kotizacija za edukaciju iznosi 3600,00 kn + PDV. Ako se iz iste institucije prijavljuje više sudionika, odobrava se određeni popust na kotizaciju.

Prijaviti se možete putem prijavnice koja se nalazi na poveznici, a prijavu je potrebno poslati na adresu: mtunic@fso.hr.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.