Otvorene prijave za sudjelovanje na III. godišnjoj konferenciji školske medijacije

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

I ove godine Forum za slobodu odgoja organizira Godišnju konferenciju školske medijacije koja će se održati 16. veljače 2017. godine u Zagrebu.

Konferencija će okupiti medijatore, stručnjake iz prakse i akademske zajednice u produbljivanju znanja i spoznaja u području školske medijacije, izgradnje mira u školama te odgoja za mir i dijalog. Osim toga konferencija će i ove godine biti mjesto umrežavanja te dijeljenja dobrih praksi i znanja među medijatorima, ali i svima onima koji to žele postati.

Tema ovogodišnje konferencije je: „Odnos, interkulturalnost i restorative prakse: putevi do transformacije u medijaciji“, a izlaganja će između ostalih održati gošće iz Velike Britanije i Slovenije koje će s nama podijeliti svoja iskustva i znanja.

Prijave su otvorene do 1. veljače 2017. godine, a više informacija o izlagačicama, kao i načinima prijave te  raspored možete pronaći na: http://medijacija.strikingly.com/

Veselimo se vašem dolasku!

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.