Search
Close this search box.

Posljednji seminar u 2019. godini

Podijeli

Prije božićnih i novogodišnjih praznika, održali smo posljednji seminar u 2019. godini. U riječkoj osnovnoj školi “Kozala” održan je seminar “Uvod u projektno planiranje” za provoditelje i provoditeljice građanskog odgoja i obrazovanja kao i za ostale odgojno-obrazovne radnice i radnike riječkih škola.

Tijekom seminara, polaznice i polaznici su se upoznali s definicijom projekta, projektnom logikom, čimbenicima koji utječu na planiranje i provedbu projekata u području obrazovanja kao i s osnovnim pojmovima pisanja projekata.

Polaznice seminara bile su jako zadovoljne seminarom, a što je vidljivo i iz izjave u anonimnom upitniku: ” Dolazak na ovaj seminar bila je jako dobra odluka.”

Ovaj seminar je i uvod u aktivnosti koje će Forum za slobodu odgoja provoditi tijekom 2020. godine s provoditeljicama i provoditeljima građanskog odgoja i obrazovanja u Gradu Rijeci.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.