Search
Close this search box.

Postanite organizatori „Oboji svijet“ natječaja u svojoj školi i/ili zajednici i dodajte i ove godine svijetu malo boja tolerancije!

Podijeli

„Oboji svijet“ natječaj vas i ove godine poziva da potaknete svoje učenike i učenice da promišljaju i kreativno se izraze o temama prihvaćanja, demokracije, ravnopravnosti… i svim srodnim temama koje su njima važne i o kojima žele kreativno progovoriti i pomoći nam da i ove godine zavirimo u njihove svjetove i čujemo njihove poruke.

Ključna pitanja ovogodišnjeg natječaja su

  • Koliko smo strpljivi, tolerantni i imamo li poštovanja jedni prema drugima?
  • Što je sve potrebno kako bismo se bolje razumjeli (sebe i jedni druge)?
  • Kako vi možete pomoći da se drugi osjećaju prihvaćeno, posebice mnogi ukrajinski učenici i učenice koji trenutno pohađaju vaše škole?
  • Što znači biti drugačiji i jesmo li svi nekako drugačiji?
  • Vaša poruka za mir?


Stoga, dobro pročitajte Poziv te Pravila natječajaorganizirajte Oboji svijet u svojim školama, te nam do tri najbolja rada pošaljite do 10. studenog 2022. godine putem prijavnog obrasca, kako bismo vaše poruke o važnosti tolerancije, međusobnog poštovanja i uvažavanja promovirali putem kanala Foruma za slobodu odgoja! Veselimo se vašim kreativnim radovima i školskim projektima kroz koje ćete doprinijeti da i ove godine dodamo ovom svijetu malo boja tolerancije i međusobnog prihvaćanja te pokušamo pokrenuti pozitivne promjene u sebi i oko sebe.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.