Search
Close this search box.

Poziv na sudjelovanje u istraživanju o međupredmetnoj provedbi Građanskog odgoja i obrazovanja

Podijeli

Institut za društvena istraživanja u Zagrebu i Forum za slobodu odgoja u sklopu aktivnosti GOOD inicijative provodi drugu etapu istraživanja o međupredmetnoj provedbi Građanskog odgoja i obrazovanja.

Od 2019. godine Građanski odgoj i obrazovanje se provodi kao jedna od međupredmetnih tema. Cilj ovog istraživanja je dobiti uvid u to kako se Građanski odgoj i obrazovanja međupredmetno provodi u školama.

Istraživanje će se provesti u formi fokusnih grupa u sljedećim gradovima: Split, Rijeka, Sisak, Slavonski Brod, Daruvar, Osijek, Pula i Vukovar. Istraživanje je anonimno i nigdje neće biti navedeno niti Vaše ime, niti škola iz koje dolazite.

Fokusna grupa u Splitu će se održati 24. veljače 2022. godine u vrijeme koje će naknadno biti dogovoreno s ispitanicima. Datum i vrijeme održavanja fokusnih grupa u drugim gradovima bit će naknadno dogovoreno s ispitanicima.

Pozivamo učiteljice i učitelje, nastavnike i nastavnice da se prijave za sudjelovanje u ovom istraživanju ispunjavanjem ovog obrasca.

Za sve informacije o istraživanju možete se obratiti na mbajkusa[et]fso.hr

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.