Search
Close this search box.

Pozivamo vas na prijavu za Osnovni seminar medijacije 23. i 24. veljače u Zagrebu

Podijeli

Pozivamo sve učitelje:ice, stručne suradnice:ke u školama i drugim odgojno-obrazovnim ustanovama, odgojitelje:ice, osobe koje rade s djecom i mladima, ravnatelje:ice, edukatore:ice i sve druge koji:e se u svom radu susreću sa sukobima da se prijave u novu grupu Osnovnog seminara medijacije koji će se održati u Zagrebu 23. i 24. veljače 2022.

O seminaru koji se provodi već 20 godina te ga je završilo preko 3.000 odgojno-obrazovnih radnika, neke od anonimnih evaluacija (kojima je ukupno ocijenjen s 4,85 na skali od 1 do 5) kažu:

Mislim da je seminar jako dobar i koristan, posebno jer radim s djecom i mladima i mislim da je jako važno da rano nauče kako komunicirati prilikom nekog sukoba, te ih naučiti određenim komunikacijskim vještinama koje će im pomoći da izbjegnu sukob.

Mislim da su kod ovakvih seminara i treninga najvažniji voditelji, a evo, što se tiče mog viđenja, vaši su pun pogodak !!

Osnovni seminar medijacije opskrbljuje sudionike osnovnim znanjima i vještinama potrebnim za komunikaciju u sukobu i za rješavanje sukoba između dviju sukobljenih strana te za prenošenje ovih znanja na djecu i mlade. Obuhvaća temeljne komunikacijske vještine kao i vježbe rješavanja sukoba na konkretnim slučajevima pomoću igranja uloga. Detaljno su obrađeni koraci u procesu medijacije koji nude strukturu postupka i vode sukob prema razrješenju. Seminar je najkorisniji zbog vještina koje se stječu i koje se mogu vrlo brzo primijeniti, s posebnim naglaskom na etičke vrijednosti i principe.

Sudionici u sklopu seminara dobivaju i paket materijala „Možemo to riješiti“ koji uključuje priručnik i zbirku nastavnih priprema.


Trajanje edukacije: 12 sati (16 školskih sati)

Dinamika edukacije: Seminar u trajanju od dva dana (u uobičajeno radno vrijeme, prema naknadno definiranom rasporedu)


Način rada je u edukacijskoj grupi do 15 sudionika, uz metode prezentacije, grupnog razgovora, diskusije, radionica, vježbi i igranja uloga. Seminar je prepoznatljiv i po opuštenom i ugodnom ozračju koje potiče maksimalnu uključenost sudionika.
Uvjeti za potvrđivanje i vrsta potvrde: Polaznik/ica stječe pravo na potvrdu o stručnom usavršavanju sudjelovanjem na cijelom seminaru. Također, detaljni uvjeti sudjelovanja definirani su Općim uvjetima sudjelovanja u edukacijama FSO-a. 2018-07-25_Opci-uvjeti_novi.pdf (fso.hr)

Kotizacija: Kotizacija iznosi 680,00 kn + pdv (850,00 kn s pdv-om), a uključuje edukaciju, priručnike, radne materijale, najam prostora te osvježenje u pauzama. Plaćanje se vrši putem transakcijskog računa prema uputama koje će prijavljeni dobiti mailom.

Način prijave: Potrebno je popuniti online prijavnicu koja se nalazi ovdje najkasnije do 11. veljače 2022.

Po prijavi, sudionici će mailom dobiti daljnje informacije o održavanju edukacije.

KONTAKT za više informacija: mtunic@fso.hr

Poziv u pdf obliku nalazi se ovdje.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.