Poziv na sudjelovanje u seminaru „Kutija promjene“

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum za slobodu odgoja partner je na projektu „Gender Equality Charter Mark“ financiranog iz programa ERASMUS+ (KA2) Europske unije. Nositelj projekta je organizacija DECSY iz Ujedinjenog Kraljevstva, a projekt se provodi u Italiji, Grčkoj, Slovačkoj, Austriji, Finskoj, Mađarskoj, Poljskoj i Hrvatskoj.

U sklopu projekta razvijena je online publikacija “Smjernice za ostvarenje rodne ravnopravnosti u školama“ s obiljem preporuka, nastavnih priprema i primjera dobre prakse o tome kako dodatno unaprijediti rodnu ravnopravnost u školama kroz pet područja škole: kurikulum, školska kultura, upravljanje školom, izgled škole te lokalna zajednica i suradnja s obiteljima.

U cilju što bolje primjene navedenih Smjernica i razumijevanja alata koja se nude u publikaciji, Forum za slobodu odgoja poziva učitelje/ice, stručne suradnike/ce te ravnatelje/ice na sudjelovanje u seminaru „Kutija promjene“ u sklopu kojeg zajedno istražujemo korake i resurse kojima možemo dodatno poboljšati što ravnopravnije uvažavanje učenica i učenika.

Seminar će se održati dva puta, u Zagrebu 2. lipnja (pozivnica) i u Bjelovaru 14. lipnja (pozivnica) te dodatne informacije možete pronaći u pozivnici za seminar u Zagrebu i pozivnici za seminar u Bjelovaru.Prijaviti se možete na putem online obrasca u kojem na prvoj stranici odabirete u kojoj grupi želite sudjelovati.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.