Search
Close this search box.

POZIV školama za sudjelovanje u projektu „MOŽEMO TO RIJEŠITI”

Podijeli

Pozivamo osnovne i srednje škole iz Međimurske, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije da nam se priključe u projektu edukacije i izgradnje kapaciteta za sustavniju prevenciju vršnjačkog nasilja u školama. 

U sklopu projekta „Možemo to riješiti: cjelovit pristup školskim procesima u prevenciji vršnjačkog nasilja“ koji provodi Forum u partnerstvu s trima školama i trima županijama – Međimurskom, Zagrebačkom i Sisačko-moslavačkom, uz podršku Ministarstva znaonsti i obrazovanja, do kraja šk. god. 2023./2024., imat ćete priliku učiti na koji način škola može biti uspješnija u prevenciji vršnjačkog nasilja.

Projekt obuhvaća niz aktivnosti osnaživanja i pripreme škola za sveobuhvatan preventivni program; edukacije učitelja i stručnih suradnika u području socio-emocionalnih kompetencija i nenasilnog rješavanja sukoba. Naglasak je i na uključivanju i umrežavanju svih ključnih dionika u području odgoja i obrazovanja te promicanju vrijednosti nenasilja, poštivanja prava i suradnje.

Više pročitajte u pozivu, a prijavite se putem obrasca ovdje.

Poziv je otvoren za ograničen broj škola te će Forum po potrebi provesti selekcijski postupak.

Veselimo se suradnji!

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.