Poziv na sudjelovanje u projektnoj aktivnosti

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum za slobodu odgoja partner je na projektu „MEGA: jačanje europske dimenzije obrazovanja“ financiranog iz programa ERASMUS+ (KA2) Europske unije. Nositelj projekta je francuska organizacija Pistes-Solidaires, a projekt se provodi u Francuskoj, Španjolskoj, Portugalu, Njemačkoj i Hrvatskoj.

Cilj ovog projekta je jačanje europske dimenzije u obrazovanju, točnije promicanje obrazovanja o Europskoj uniji među različitim dionicima odgojno-obrazovnog sustava.

Jedna od aktivnosti koja se provodi u projektu je upitnik o prisutnosti sadržaja i tema vezanih za Europsku uniju u nacionalnim i školskim kurikulumima i dokumentima, stručnom usavršavanju odgojno-obrazovnih radnika te svakodnevnim nastavnim praksama. Cilj je upitnika mapirati područja, predmetâ i praksi gdje se i kako se poučava o Europskoj uniji.

Ovaj poziv usmjeren je prema odgojno-obrazovnim radnicima i radnicama koji_e će biti uključeni_e u projektnu aktivnosti na način da će u odgojno-obrazovnim ustanovama u kojima rade osigurati provedbu upitnika od strane

  • ravnatelja_ice odgojno-obrazovne ustanove,
  • namjanje pet odgojno-obrazovnih radnika_ica i
  • najmanje deset učenika_ica.

Odgojno-obrazovni radnici_e koji će sudjelovati u ovoj aktivnosti će naknadno dobiti detaljne operativne informacije o provedbi upitnika. Također, odgojno-obrazovni radnici_e koji će sudjelovati u ovoj projektnoj aktivnosti će dobiti potvrdu o sudjelovanju u projektnoj aktivnosti na međunarodnom projektu.

Prijave za sudjelovanje u projektnoj aktivnosti podnose se putem online obrasca do 15. siječnja 2021. godine.

Provedba upitnika planirana je tijekom veljače 2021. godine.

Pojašnjenje

Kako bi se sudjelovalo u projektnoj aktivnosti dovoljno je da se prijavi jedan/jedna odgojno-obrazovni_a radnik_ica po školi koji_a će biti kontakt osoba.

Dopuna (18.1.2021.)

Razdoblje za prijavu za sudjelovanje u ovoj projektnoj aktivnosti produljuje se do 24. siječnja 2021. godine.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.