Pozivamo Vas na dostavljanje prijedloga za dodjelu Priznanja Foruma za slobodu odgoja „Stjepan Cipek“ za 2020. godinu.

Podijeli

Ovo Priznanje iskaz je zahvalnosti i poštovanja odgojno-obrazovnim radnicima i radnicama te ustanovama koji svojim ustrajnim radom doprinose Forumovoj viziji škole, škole koja je sretna, održiva, inkluzivna, suvremena i demokratska.

Želimo odati priznanje odgojno-obrazovnim djelatnicima i ustanovama koji su se istaknuli u primjeni oblika i strategija rada sukladnim Forumovim principima organizacije suvremenog odgojno-obrazovnog procesa, načinima rada s učenicima i njihovim roditeljima, suradnji s drugim odgojno-obrazovnim radnicima te demokratizaciji i unapređenju ukupnog života odgojno-obrazovnih ustanova i lokalne zajednice.

Priznanja ćemo dodijeliti na Svjetski dan učitelja, 5. listopada 2020. kako bi se još više naglasnila važna uloga koju odgojno-obrazovni djelatnici imaju u našem društvu .

Natječaj je otvoren od 15. lipnja do 15. rujna 2020. godine.

Pozivamo učitelje/ice te sve odgojno-obrazovne radnike i škole koje su bile aktivne u našim programima proteklih godina da nam pošalju svoje prijave.

Dokumenti za preuzimanje:
Poziv
Pravilnik

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.