Pozivamo Vas na dostavljanje prijedloga za dodjelu Priznanja Foruma za slobodu odgoja „Stjepan Cipek“ za 2020. godinu.

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ovo Priznanje iskaz je zahvalnosti i poštovanja odgojno-obrazovnim radnicima i radnicama te ustanovama koji svojim ustrajnim radom doprinose Forumovoj viziji škole, škole koja je sretna, održiva, inkluzivna, suvremena i demokratska.

Želimo odati priznanje odgojno-obrazovnim djelatnicima i ustanovama koji su se istaknuli u primjeni oblika i strategija rada sukladnim Forumovim principima organizacije suvremenog odgojno-obrazovnog procesa, načinima rada s učenicima i njihovim roditeljima, suradnji s drugim odgojno-obrazovnim radnicima te demokratizaciji i unapređenju ukupnog života odgojno-obrazovnih ustanova i lokalne zajednice.

Priznanja ćemo dodijeliti na Svjetski dan učitelja, 5. listopada 2020. kako bi se još više naglasnila važna uloga koju odgojno-obrazovni djelatnici imaju u našem društvu .

Natječaj je otvoren od 15. lipnja do 15. rujna 2020. godine.

Pozivamo učitelje/ice te sve odgojno-obrazovne radnike i škole koje su bile aktivne u našim programima proteklih godina da nam pošalju svoje prijave.

Dokumenti za preuzimanje:
Poziv
Pravilnik

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.