Search
Close this search box.

Pozivamo vas na prijavu za seminar Sretno dijete 20.-21. siječnja 2022. godine

Podijeli

Pozivamo sve zainteresirane učiteljice i učitelje, stručne suradnice i suradnike, razrednike, voditelje školskih preventivnih programa i izvannastavnih aktivnosti, ali i sve zainteresirane da se prijave na dvodnevni seminar stručnog usavršavanja „Sretno dijete – program za osobni i socijalni razvoj u školi“ u organizaciji Foruma za slobodu odgoja.

Vrijeme i mjesto održavanja

Seminar će se održati u Zagrebu, 20.  i 21.siječnja 2022. godine (oba dana od 10 do 15h), u dvorani Oaza Joyful kitchen, Radićeva 9.

Opis seminara

Cilj seminara je usvojiti kompetencije za kreiranje obrazovnog okruženja i procesa usmjerenih na dobrobit djeteta i njegov socio-emocionalni razvoj, kao i znanja potrebna za poučavanje osobnih i socijalnih kompetencija.

Kako stvoriti školsku sredinu u kojoj je svako dijete prihvaćeno i uspješno, gdje ima jednake mogućnosti za postignuće i zdrav socio-emocionalni razvoj? Kako podržati razvoj dječjeg samopoštovanja i samopouzdanja? Kako na vrijeme prepoznati emocionalne poteškoće i probleme ponašanja kod djece? Kako aktivno graditi i njegovati iskustva brižnosti, zajedništva i pripadanja?

Kroz dvodnevni program stručnjaci iz područja psihologije i pedagogije upoznat će vas s najnovijim spoznajama o zdravom i uspješnom socio-emocionalnom razvoju djece i mladih, kao i činiteljima dobrobiti i zadovoljstva učitelja. Naučit ćete prepoznati rane znakove koji upućuju na moguće probleme učenika i pristupe koji pomažu u komunikaciji. Steći ćete dodatne vještine i znanja koja će vam pomoći u pripremi i obradi raznih pedagoških, psiholoških, pa i „osjetljivih“ tema s učenicima. Također ćete osvijestiti vlastite načine izgradnje odnosa s učenicima te načine stvaranja okružja kvalitetnog učenja i suradnje. 

Voditeljice seminara su Eli Pijaca Plavšić i Ana Munivrana.

Kotizacija iznosi: 680,00 kn + PDV.

Paket za sudionice i sudionike

Sudionici dobivaju Potvrdu o stručnom usavršavanju i dvije publikacije za primjenu programa u školi:

  • zbirku radionica „Sretno dijete“ i
  • udžbenik Od srca do srca.

U iznos kotizacije uključena su osvježenja tijekom stanki.

Poziv u pdf obliku možete preuzeti OVDJE.

PRIJAVA

Prijaviti se možete OVDJE. Rok za prijavu je do 14. siječnja 2022. godine.

Kontakt za više informacija: mtunic@fso.hr

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.