Search
Close this search box.

Preuzmite letak „Tu smo za vas“ koji možete podijeliti roditeljima vaših učenica i učenika

Podijeli

Ako provodite projekt „Škole podrške“ ili neki drugi školski projekt kojim želite jačati učenice i učenike u ranjivom položaju te vam je važna suradnja s roditeljima, OVDJE (ONLINE verzija) i OVDJE (PRINT verzija) je letak koji možete podijeliti s roditeljima.

U tekstu letka škola poziva roditelje na suradnju i ističe se važna uloga koju roditelji imaju u odgoju i obrazovanju djeteta te uloga škole u pružanju podrške djetetu tijekom školovanja.

Posebno je namijenjen školama Sisačko-moslavačke županije te su navedeni i vanjski kontakti kojima se roditelji mogu i direktno obratiti kad su zabrinuti za svoje dijete.

ONLINE verziju možete objaviti na webu ili slati elektronski, a PRINT verzija je zgodna ako želite otisnuti i podijeliti kao letak.

Letak je nastao u sklopu projekta Škole podrške, koji Forum provodi sa školama u Sisačko-moslavačkoj županiji uz podršku Ureda UNICEF-a za Hrvatsku.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.