Search
Close this search box.

Preuzmite Oboji svijet 2023 promotivni plakat!

Podijeli

Plakat preuzmite OVDJE:

Krenuo je ovogodišnji Oboji svijet natječaj! Potaknite svoje učenike i učenice da promišljaju i kreativno se izraze o temama uključivosti, pravičnosti, raznolikosti, ravnopravnosti… i svim srodnim temama koje su njima važne, o kojima žele kreativno progovoriti ili se izraziti. Veselimo se da i ove godine zavirimo u njihove svjetove i čujemo njihove poruke.

Ključna pitanja ovogodišnjeg natječaja su:

  • Što vas brine u svijetu koji vas okružuje i što vi tu možete?
  • Što to znači imati jednaka prava?
  • Kako vi možete pomoći da se drugi osjećaju prihvaćeno? Što kad se vi ne osjećate prihvaćeno?
  • Vaša poruka djeci/odraslima zašto smo svi vrijedni baš takvi kakvi jesmo?

Stoga, dobro pročitajte:

POZIV

PRAVILA NATJEČAJA

te organizirajte Oboji svijet u svojim školama. Do tri najbolja rada pošaljite nam do 27. listopada 2023. godine putem PRIJAVNOG OBRASCA, kako bismo vaše poruke o važnosti prihvaćanja i promocije različitosti, ravnopravnosti, međusobnog poštovanja i uvažavanja promovirali putem kanala Foruma za slobodu odgoja! Veselimo se vašim kreativnim radovima i školskim projektima kroz koje ćete doprinijeti da i ove godine dodamo ovom svijetu boja različitosti i međusobnog prihvaćanja te pokušamo pokrenuti pozitivne promjene u sebi i oko sebe.

Ako želite promovirati Oboji svijet natječaj učenicima:ama vaših škola, za vas smo pripremili promotivni plakat. Plakat preuzmite OVDJE:

*Ako ste preuzeli plakat prije 28.9.2023., QR kod je prestao raditi tako da ponovno preuzmite kako biste imali ispravan QR kod.

Što su proteklih godina učenici:ce izradili, možete pogledati ovdje: „Oboji svijet 2021“ i „Oboji svijet 2022.“

Oboji svijet natječaj provodi se u sklopu projekta „Oboji svijet! – bojama ravnopravnosti” uz financijsku podršku Grada Zagreba, Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo, Odjela za promicanje ljudskih prava i civilno društvo.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.