Prijavite se: besplatni seminari u četiri slavonske županije

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ove godine obilježavamo pet godina hrvatskog članstva u Europskoj uniji, a pred Hrvatskom je prvo predsjedanje Vijećem ministara Europske unije tijekom prve polovice 2020. godine.

Premda se često Europska unija vidi kao projekt “visoke politike”, Europska unija ima izravne učinke na naše svakodnevne živote.

Stoga, osim poznavanja europskog kulturnog naslijeđa, geografije i povijesti potrebno je da i poznavanje što Europske unije jest, kako radi i kako možemo sudjelovati u njenom životu. Učenje i raspravljanje o Europskoj uniji predstavlja stoga integralni dio građanskog odgoja i obrazovanja.

Forum za slobodu odgoja poziva odgojno-obrazovne djelatnice i djelatnike osnovnih i srednjih škola Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije na prijavu za sudjelovanje u seminaru stručnog usavršavanja “Edukacija o Europskoj uniji”.

Seminari stručnog usavršavanja provode su u sklopu projekta kojeg financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, a sudjelovanje u seminarima je za sve izabrane polaznike besplatno.

Prijave se primaju do 1. listopada 2018. godine. Sve informacije potražite u pozivu te preuzmite prijavnicu.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.