Search
Close this search box.

Prijavite se na Proljetnu školu poduzetnosti!

Podijeli

Polaznici_PSPForum za slobodu odgoja, treću godinu zaredom, uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, te partnerstvo Info zone, provodi projekt “Proljetna škola poduzetnosti – program obuke i podrške mladima za uspješnije zapošljavanje” kojemu je cilj osnažiti mlade iz tri županije u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija.

Projekt se sastoji od četverodnevnog treninga za mlade s područja Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županijekoji će se održati od 11. do 16. ožujka 2015. godine u jednoj od gore navedenih tri županija. Neke od tema koje će se obrađivati uključuju područje (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt. Po završetku treninga, sudionici/ce će, uz podršku trenera, suradnika i volontera Foruma za slobodu odgoja, trebati održati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu. Osim toga, mladima će biti i omogućena jedinstvena prilika da zajedno sa stručnjacima Foruma razviju projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja.

Sudionicima programa u potpunosti će biti pokriveni troškovi smještaja, hrane i prijevoza. Sudionici će se birati prema iskazanoj motivaciji i spremnosti da se posvete svim navedenim aktivnostima.

Rok za prijavu je do 2. ožujka 2015. godine u 23.59 sati. Životopis i motivacijsko pismo se šalju elektroničkom poštom na dmoric@fso.hr, a više informacija možete pronaći u pozivu koji je dostupan ovdje.

Materijali za preuzimanje

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.