[ODRŽANO] Prijavite se za online predavanje o suradnji s roditeljima 25. siječnja u 12 h

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

U sklopu projekta Škole zajedništva / Школи спільнот – podrška školama u inkluziji učenika i učenica iz Ukrajine“, koji Forum provodi u suradnji s Uredom UNICEF-a za Hrvatsku, organiziramo online predavanje o suradnji s roditeljima.

Poziv je otvoren za sve učitelje:ice, stručne suradnike:ce te ravnatelje:ice škola koje polaze učenici i učenice iz Ukrajine, ali i za sve one odgojno-obrazovne djelatnike:ce zainteresirane za unapređivanje suradničkih odnosa s roditeljima. Svoje sudjelovanje možete prijaviti putem online obrasca. Nakon što ispunite prijavni obrazac, primit ćete poveznicu na predavanje.

Kako stvarati suradničke odnose s roditeljima kroz refleksiju na problemske situacije?

Koje su komponente uspješne komunikacije s roditeljima?

Što kad je suradnja s roditeljima teška?

Kako upravljati roditeljskim sastancima?

Na koji način jačati kompetencije davanja povratnih informacija roditeljima?

neka su od pitanja kojima će se u ovom predavanju posvetiti Marija Roth Jelisavčić, školska psihologinja (X. gimnazija „Ivan Supek“, Zagreb) i educirana psihoterapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju projektima u području osobnog i socijalnog razvoja te mentalnog zdravlja djece i mladih.

Više detalja pogledajte u PDF-u Poziva.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.