Radionice za udruge i nezaposlene mlade

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

U sklopu projekta „Komunikacijskim vještinama do zaposlenja“, Forum za slobodu odgoja i Mreža mladih Hrvatske pozivaju vas da se prijavite na jednodnevne radionice komunikacijskih vještina za nezaposlene mlade i organizacije civilnog društva koje će se održati 9. prosinca 2016. godine u Zagrebu.

Cilj radionice za udruge je osnažiti komunikaciju na društvenim mrežama predstavnika (članova ili zaposlenika) udruga mladih i za mlade s područja Zagreba, koje rade s mladim NEET osobama, kako bi kroz uspješniju komunikaciju na društvenim mrežama doprijele do većeg broja mladih, ali i rezultate svog rada učinile vidljivijima svojim potencijalnim korisnicima i partnerima. Više informacija – poziv, prijavnicu te raspored možete pronaći OVDJE.

Cilj radionice za nezaposlene mlade je osnažiti komunikacijske vještine nezaposlenih mladih s područja Grada Zagreba  te ih upoznati kako koristiti društvene mreže u svrhu lakšeg pronalaska zaposlenja, kao i proći u simulaciji intervjua za posao kako bi se poboljšale mogućnosti zaposlenja mladih. Više informacija – poziv, prijavnicu te raspored možete pronaći OVDJE.

Dodatna pitanja o radionicama možete uputiti Domagoju Moriću iz Foruma za slobodu odgoja na e-mail dmoric@fso.hr te Petri Pekici iz Mreže mladih Hrvatske na e-mail petra@mmh.hr.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.