Search
Close this search box.

READY sastanak u Zagrebu

Podijeli

U Zagrebu smo 11. i 12. listopada održali:e međunarodni partnerski sastanak projekta READY: pristupačniji europski jezik za mlade. Kroz dva dana druženja, zajedno smo s kolegama:icama i mladim osobama iz Francuske, Grčke, Italije i Njemačke radili:e na materijalima projekta, točnije, izradi lako čitljivih verzija dokumenata EU-a koji su prilagođeni mladim osobama.

Uz produktivno radno vrijeme, imali:e smo priliku više se upoznati i razmijeniti informacije o radu u našim organizacijama i ostalim aktivnostima.  Osim izrade osnovne verzije publikacije prilagođene mladima na engleskom jeziku, bavili:e smo se i planiranjem sljedećih koraka READY projekta: lokalnih aktivnosti i edukacija o Europskoj uniji.

Nakon sastanka odmah smo se bacilli:e na okupljanje grupe zainteresiranih mladih ljudi s kojima ćemo organizirati aktivnosti u Zagrebu u studenom te ćemo vam o tome pisati više uskoro!

Aktivnost je dio faze ‘#1 EU Ready to read’, projekt je financiran sredstvima Erasmus+ programa te se provodi do veljače 2024. godine.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.