Search
Close this search box.

Seminar “Razvoj i pisanje projektnih prijedloga” u Daruvaru

Podijeli

Nakon seminara “Uvod u projektno planiranje” održanog u rujnu ove godine, u Daruvaru je prošli četvrtak i petak održan seminar “Razvoj i pisanje projektnih prijedloga” čime su polaznici dobili zaokruženi uvod u planiranje, razvoj, pripremu i pisanje projektnih prijedloga.

Seminar je održan u Ekonomskoj i turističkoj školi u Daruvaru, a osim profesorica i profesora škole koja je ugostila seminar sudjelovale su profesorice i profesori Tehničke škole iz Daruvara i Komercijalne i trgovačke škole iz Bjelovara.

Tijekom seminara, s polaznicama i polaznicima se radilo na čitanju i razumijevanju poziva na dostavu projektnih prijedloga kako bi dobili uvid u projektni jezik, od čega se sastoje pozivi i prijavna dokumentacija kao i sve ono što je bitno uočiti kako bi se kvalitetno pripremio projektni prijedlog.

Također, s polaznicama i polaznicima se razgovaralo i o mogućim izvorima financiranja njihovih projekata s posebnim naglaskom na mogućnosti koje im pruža Erasmus+ program, osobito u području njihovog stručnog usavršavanja.

Seminar je održan uz potporu Mreže fondacija “Otvoreno društvo”.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.