Search
Close this search box.

Seminar „Sretno dijete“ održan u Ždralovima kraj Bjelovara

Podijeli

Nakon kraće ljetne stanke, nastavili smo s edukacijskim aktivnostima na projektu Sretno dijete, naravno uz poštivanje svih epidemioloških preporuka. Uz sudjelovanje 19 vrlo motiviranih i entuzijastičnih kolegica i kolega iz sedam škola Bjelovarsko-bilogorske županije te Forumove trenerice Višnju Pavlović i Anu Munivrana, ponovno smo osvijestili koliko je važan susret uživo, razmjena znanja, ideja i dobrih praksi te pružanje međusobne podrške i inspiracije.

Škola domaćin, II. OŠ Bjelovar ugostila nas je 27.-28. kolovoza na zaista pripremljen i pažljiv način, u svojoj velikoj dvorani u područnoj školi Ždralovi gdje je bilo moguće osigurati potreban razmak među sudionicima. Uskoro su planirani seminari u Ogulinu i Novskoj , u suradnji s Gimnazijom B. Frankopana u Ogulinu i Srednjom školom Novska. 

U međuvremenu, želimo vam sretan i uspješan početak ove posve drugačije školske godine, u kojoj ćemo i dalje nastojati biti vam podrškom i partnerom.

Projekt „Sretno dijete“ ima za cilj osnaživanje učitelj/ica i stručnih suradnika/suradnica u školama u pet hrvatskih županija, u području socio-emocionalnih vještina te mentalnog zdravlja djece i mladih.

Više o projektu: Sretno dijete.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.