Search
Close this search box.

[POPUNJENO] Seminar za odgojno-obrazovne djelatnike grada Zagreba: „Zajedno: odnosi s roditeljima u školi“, 5. – 6. veljače i 12. – 13. veljače 2024.

Podijeli

Forum za slobodu odgoja poziva vas na seminare stručnog usavršavanja za odgojno-obrazovne djelatnike grada Zagreba pod nazivom: „Zajedno: odnosi s roditeljima u školi.“ Održava se u dva termina: 5. i 6. veljače te 12. i 13. veljače 2024. godine u Zagrebu.

Edukacija je namijenjena stručnim suradnicima, ravnateljima, razrednicima, ali i ostalim odgojno-obrazovnim djelatnicima grada Zagreba zainteresiranima za stvaranje suradničkih odnosa s roditeljima.

Cilj edukacije „Zajedno“ je osnaživanje i razvoj kvalitetnog partnerstva odgojno-obrazovnih djelatnika i roditelja, rješavanje problemskih situacija i najčešćih sukoba s roditeljima,  jačanje vlastitih kompetencija u radu s njima te stvaranje uvjeta za dugoročnu podršku roditeljima od strane škola u jačanju njihovih roditeljskih kompetencija.

Seminar se provodi u sklopu projekta „Zajedno: škole kao partneri u jačanju roditeljskih
kompetencija“
 uz financijsku podršku Grada Zagreba, Gradskog ureda ta socijalnu zaštitu, branitelje,
osobe s invaliditetom te je besplatan za odgojno-obrazovne djelatnike Grada Zagreba.

Edukacija će se održati u Zagrebu, u Učeničkom domu Marije Jambrišak na Gornjem gradu. Seminar oba dana traje od 9 do 14:30 sati. Više informacija i program možete pronaći ovdje: POZIV.

Broj mjesta je ograničen. Prijave su otvorene do ponedjeljka, 26. siječnja 2024. ili do popunjenosti grupa, a prijaviti se možete ovdje: PRIJAVNICA.

Kontakt osoba: Martina Nekić mnekic@fso.hr


Veselimo se susretu!

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.