Sudjelujte u istraživanju o suradnji škola i organizacija civilnog društva

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Pozivamo vas da sudjelujete u istraživanju o prednostima, izazovima i problemima u suradnji škola i organizacija civilnog društva.

Želimo prikupiti vaša iskustva i promišljanja kako bi doprinjeli boljem razumijevanju i kvaliteti suradnje u osmišljavanju i provođenju neformalnih obrazovnih programa u školama.  Istraživanje se provodi u sklopu projekta SKOCKANO, kojim se želi povećati utjecaj organizacija civilnog društva u području neformalnog obrazovanja i produbiti sektorsku i međusektorsku suradnju u tom području.

Pozivamo vas da ispunite upitnik koji se sastoji od 20-tak pitanja i za koji je potrebno 10-15 minuta. Upitniku možete pristupiti ovdje: https://www.surveymonkey.com/r/ZD86DN6

Upitnik je prilagođen i za obrazovne radnike/ice i za organizacije civilnog društva, pa ga slobodno proslijedite svojim suradnicima:ama za koje mislite da imaju interesa sudjelovati. 

Željeli bismo obuhvatiti što je moguće šire područje i iskustva škola i udruga, kako bi naša analiza bila bolja.

Nakon upitnika, ako imate mogućnosti, htjeli bismo čuti detaljnije od vas i na fokus grupi i/ili intervjuu, na istu temu. Ukoliko želite sudjelovati i u toj fazi istraživanja, molimo da nam se javite popunjavanjem prijavnice ovdje: https://forms.gle/YmbYkABazDxpA4vp6

Za sva pitanja i prijedloge, javite se na tina.djakovic@kucaljudskihprava.hr

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.