Search
Close this search box.

Trodnevne edukacije „Sretno dijete“ u Vrbovcu, Našicama i Splitu

Podijeli

Cilj trodnevnog seminara „Sretno dijete“ je usvojiti kompetencije za kreiranje obrazovnog okruženja i procesa poučavanja usmjerenih na dobrobit djeteta i njegov socio-emocionalni razvoj, kao i znanja potrebna za poučavanje osobnih i socijalnih kompetencija.

Stručnjaci iz područja psihologije, sociologije i pedagogije upoznat će sudionike s najnovijim svjetskim i domaćim spoznajama o zdravom i uspješnom socio-emocionalnom razvoju djece i mladih, kao i s korisnim metodama primjenjivim u praksi. Na stručnom osposobljavanju u Vrbovcu, Našicama i Splitu krajem ožujka sudjelovat će po 25 djelatnika iz lokalnih škola koji će postati koordinatori za razvojni program unutar svoje ustanove. Poseban naglasak će se staviti na ulogu poticanja emocionalnog razvoja djeteta ili mlade osobe kako bi se stvorili potrebni uvjeti za njihovu dobrobit i uspjeh. Također, podijelit će im se komplet stručnih materijala i predložaka radionica za razvoj programa unutar škola. Interes škola za programom je velik i u tijeku je selekcija sudionika.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.