Upitnik za škole: „Koju podršku trebamo kako bismo dodatno unaprijedili integraciju učenika:ca iz Ukrajine u škole”

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Projekt Škole zajedništva / Школи спільнот koji Forum provodi uz podršku Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, a u sklopu kojeg smo u proteklih godinu dana proveli razne aktivnosti podrške školama, privodimo njegovu kraju. 

Sada bismo, u završnoj fazi ovog projekta, htjeli saznati što se promijenilo u proteklih godinu dana, na čemu je potrebno još dodatno raditi te kako školama možemo pružiti podršku u budućem radu s ukrajinskim, ali i svim inojezičnim, učenicima i učenicama. Vjerujemo da svaki nastavnik, ravnateljica, učitelj, djelatnice stručne službe imaju mnogo toga za podijeliti o tome kako su se snašli u proteklih godinu dana od početka izbjegličke krize, gdje su tražili podršku (i jesu li je dobili), kako su pripremali nastavu za djecu koja ne govore hrvatski jezik, kako su pružili podršku učenicima i učenicama koji su sa sobom donijeli i mnoge boli, kao i što je to što je školama sada potrebno kako bi nastavili što kvalitetnije raditi s ukrajinskim učenicima i učenicama.

Stoga pozivamo sve škole koje pohađaju ukrajinski učenici i učenice, ili su ih pohađali prethodnih mjeseci, da ispune upitnik u nastavku:

za ravnatelje:ice i stručnu službuhttps://forms.gle/Hhg6gsSkeTqeDxUR6  

za učitelje:ice i nastavnike:cehttps://forms.gle/L7zib3FuJoFV3eCQA

Rok za ispunjavanje upitnika je 31. ožujka 2023. 

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.