Search
Close this search box.

“Uvod u projektno upravljanje” za djelatnike škola Grada Zagreba

Podijeli

U mjesecu studenom 2015. godine održan je seminar “Uvod u projektno upravljanje” za nastavnike i stručne suradnike škola Grada Zagreba. Na seminaru su sudionici dobili potrebna znanja o izradi projekta i projektnog prijedloga te uvid u način funkcioniranja projektnog ciklusa. Na taj način su se posredno osnažile i same škole za prijavu na natječaje iz fondova EU.

No, uz znanja kako se prijaviti na natječaje, sudionici su osnaženi i za uključivanje učenika u školske projekte te poticanje njihovog razvoja kreativnosti u rješavanju problema i pronalasku rješenja čime se razvija vještina analitičkog promatranja svijeta.

Seminar je ocijenjen ocjenom 4,82 (na skali od 1 do 5) kroz anonimnu evaluaciju. Neki od odgovora sudionika na pitanje koje metode će koristiti u radu s učenicima su:

  • „Planiranje projekta – učiti učenike kako planirati i realizirati svoje aktivnosti.“
  • „Sve metode su vrlo primjenjive. Učenike ću pokušati uključiti u organizacijske aktivnosti pisanja projekta.“
  • „Napisati zajednički projekt.“
  • „Osmišljavanje projektne ideje, uključivanje lokalne zajednice na sudjelovanje.“

Seminar je proveden u sklopu projekta „Projekt o EU projektima: potpora školama u prijavi i provedbi projekata financiranih iz fondova Europske unije“ uz financijsku potporu Grada Zagreba, Ureda za programe i projekte Europske unije.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.