Search
Close this search box.

[ODRŽANO] Seminar za odgojno-obrazovne djelatnike Grada Zagreba: „Zajedno: odnosi s roditeljima u školi“

Podijeli

Forum za slobodu odgoja poziva vas na seminar stručnog usavršavanja za odgojno-obrazovne djelatnike Grada Zagreba pod nazivom: „Zajedno: odnosi s roditeljima u školi“, koji će se održati 5. i 6. prosinca 2022. godine u Zagrebu u Osnovnoj školi Ivana Meštrovića.

Edukacija je namijenjena stručnim suradnicima, ravnateljima, razrednicima, ali i ostalim odgojno-obrazovnim djelatnicima zainteresiranima za stvaranje suradničkih odnosa s roditeljima.

Cilj edukacije „Zajedno“ je osnaživanje i razvoj kvalitetnog partnerstva odgojno-obrazovnih djelatnika i roditelja, rješavanje problemskih situacija i najčešćih sukoba s roditeljima,  jačanje vlastitih kompetencija u radu s njima te stvaranje uvjeta za dugoročnu podršku roditeljima od strane škola u jačanju njihovih roditeljskih kompetencija.

Seminar se provodi u sklopu projekta „Zajedno: škole kao partneri u jačanju roditeljskih
kompetencija“
uz financijsku podršku Grada Zagreba, Gradskog ureda ta socijalnu zaštitu, branitelje,
osobe s invaliditetom te je besplatan za odgojno-obrazovne djelatnike Grada Zagreba.

Seminar oba dana traje od 9 do 14 sati. Više informacija pročitajte u pdf-u poziva. Detaljan program konferencije bit će naknadno objavljen. 

Broj mjesta je ograničen. Prijave su otvorene do petka, 2.12.2022. godine, a prijaviti se možete putem online obrasca na poveznici.

Kontakt osoba: Martina Nekić mnekic@fso.hr


Veselimo se susretu!

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.