MEGA: Održan međunarodni projektni sastanak u Zagrebu

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Forum je 24. i 25. studenog ugostio partnere s projekta MEGA: jačanje europske dimenzije odgoja i obrazovanja. Ovaj sastanak je ujedno i posljednji uživo do kraja trajanja projekta.

U ova dva dana smo vrijeme ispunili posljednjim dogovorima oko e-učenja za nastavnice i nastavnike na temu Europske unije te planirali korake za odabir škola koje će sudjelovati u pilotiranju e-učenja te nastavnih priprema koje smo izrađivali na istu temu. Planirali smo i izradu policy preporuka o tome kako unaprijediti učenje i poučavanje o Europskoj uniji u školama, koje će biti izrađene na temelju našeg istraživanja o Izazovima obrazovanja o Europskoj uniji u Hrvatskoj te povratnim informacijama na izrađene nastavne materijale unutar projekta.

Projekt traje do lipnja 2023., no mnogo toga nas još očekuje! Za sve što smo već napravili, a i za ono što vas očekuje možete pratiti na službenoj stranici projekta:

https://www.learningeurope.eu/

Naše e-učenje i nastavne pripreme će biti dostupne od siječnja. Za više informacija o tome, pratite stranice FSO-a da znate kako i kada se uključiti.

Nadamo se da će nastavnice i nastavnici prepoznati vrijednost izrađenih materijala i veselimo se povratnim informacijama od svih nastavnica i nastavnika te učenika i učenica.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.