Nastavljamo suradnju sa zagrebačkim školama na primjeni školske medijacije – počinje projekt “Možemo to riješiti”

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

U listopadu i prosincu nastavljamo suradnju sa zagrebačkim školama na primjeni medijacije kao moćnog alata u doprinosu prevenciji nasilja, kroz projekt „Možemo to riješiti“ koji financijski podupire Grad Zagreb.

Projekt će obuhvatiti suradnju s 10 zagrebačkih osnovnih i/ili srednjih škola od kojih neke nastavljanju svoju priču s medijacijom, dakle surađuju s Forumom već neko vrijeme, dok otvaramo mjesta i za nove koje još nisu krenule u snažniju i sustavniju primjenu ili su tek na početku. Projekt će obuhvatiti edukaciju nastavnika:ca, učitelja:ica i stručnih suradnika:ca u osnovnim i srednjim školama iz područja školske medijacije te uključivanje njihovih učenika i učenica u preventivne i edukacijske radionice. Škole uključene u projekt će, uz edukacije koje će se održati u Zagrebu, i edukativne materijale, dobiti priliku i umrežavanja s drugim školama te je na kraju projekta predviđeno i predstavljanje i širenje iskustava i primjera dobrih praksi kroz online konferenciju.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u projektu, možete se javiti voditeljici projekta na: mbrkic@fso.hr nakon čega ćemo vam se povratno javiti s više informacija.

Projekt financijski podupire Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.