[ODRŽANO] Rodno osjetljiv pristup i mentalno zdravlje mladih: predstavljanje rezultata Let’s talk projekta

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nakon gotovo dvije godine rada na temi mentalnog zdravlja mladih i rodno osjetljivog pristupa, zadovoljstvo nam je predstaviti vam rezultate projekta “Let’s Talk: razvoj rodno osjetljivog programa mentalnog zdravlja za mlade”.

Pozivamo vas 21. studenog 2023. da nam se pridružite u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu od 9:30 do 14:15 kako bismo pričali o tome koja je uloga nastavnika, stručnih suradnika i ostalih stručnjaka u radu s mladima u zaštiti i promicanju njihova mentalnog zdravlja s rodno osjetljivim pristupom. 

Na edukacijskoj radionici predstavit ćemo vam:

  • radnu bilježnicu za mlade
  • priručnik u radu s mladima te
  • platformu s brojnim resursima 


i, nadajmo se, inspirirati vas za (daljnji) rad na ovoj temi.

Edukativna radionica je otvorena za 30 sudionika/ca. 

Prijavite se možete OVDJE, a cijeli poziv i raspored programa možete pronaći OVDJE.

Projektom „Let’s talk“ istraživali smo rodno osjetljiv pristup te razvili program mentalnog zdravlja mladih (obuku i materijale) kako bismo jačali ključne osobne i socijalne kompetencije svih koji rade s mladima. 

Projekt je sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+. Ova publikacija izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.